Robijn komt met twee nieuwe producten op de markt die een heerlijke combinatie vormen.

Robijn Color Klein & Krachtig wasmiddel introduceert een Pink Sensation variant met een Langer Fris Formule.

De Langer Fris Formulering zorgt ervoor dat de frisse geur van je wasgoed langer behouden blijft. Robijn introduceert tegelijkertijd ook de nieuwe Robijn Sensation wasverzachter Tiarebloem & Wilde Bessen, deze geur prikkelt uw zintuigen en geeft u nieuwe energie. Samen vormen deze twee producten een heerlijke combinatie

Nieuwe Sensation wasverzachters

Robijn Sensation is een nieuwe serie wasverzachters met verrassende geurcombinaties. Ervaar zelf de spannende combinatie van exotisch geurende Lotusbloem & Meloen, de oppeppende geur van Tiarebloem & Wilde Bessen én de mysterieuze geur van Paarse Orchidee & Bosbessen. Het geeft u volop energie en maakt u hele dag een beetje vrolijker!

Robijn Color Klein & Krachtig wasmiddel met Langer Fris Formule

Robijn met Langer Fris Formule is nu 2 x geconcentreerd. Eén klein dopje is al genoeg voor een hele was. U hebt dus veel minder nodig voor stralende kleuren en heerlijke, frisse geuren, die langer in je wasgoed blijven hangen. Zelfs in de kast. Robijn Klein en Krachtig met Langer Fris Formule is er in Pink Sensation en Green Sensation.

Een heerlijke combinatie

Profiteer optimaal van de heerlijk frisse geur van het wasmiddel Robijn Klein & Krachtig Pink en Green Sensation door de bijpassende Robijn Sensation wasverzachter te gebruiken

Robijn. Want wat mooi is, moet mooi blijven.

Indien u geselecteerd wordt voor het testpanel krijgt u een fles wasmiddel met bijpassende wasverzachter thuisgestuurd om de geurencombinatie te testen!

Ga naar het aanmeldformulier om u op te geven voor het Libelle Testpanel

>>> http://www.libelle.nl/2009/03/testpanel-robijn/

Gr, L*DIS